Weber Genesis II nu met 25% korting

Amazon kortingscode
Aanbiedingen score0
€ 1255 € 1675 BEKIJK KORTING
Aanbiedingen score0
€ 1255 € 1675 BEKIJK KORTING

De Weber Genesis II is de serie barbecues die op de markt is voor wie op zoek is naar de perfecte barbecue op gas. Het gebruiksgemak van een gasbarbecue is zoveel groter dan van de klassieke barbecue; denk maar aan de tijd die het kost om ‘m aan te zetten. In een klassieke barbecue moet een vuurtje aangestoken worden, maar een gasbarbecue van de Weber Genesis II serie zet je met één druk op de knop aan.

Waarom Weber Genesis II?

De Weber Genesis II is een serie gasbarbecues die eruit springt op het gebied van kwaliteit en design. Bovendien is het een serie en zit er ongetwijfeld de perfecte gasbarbecue voor jou tussen.
Met knoppen om de temperatuur te regelen en een thermometer om van buitenaf te zien hoe warm het onder de kap is, wordt barbecueën steeds makkelijker en kun je je kookkunsten perfectioneren.

Er zijn ook opties om groenten te grillen, sauzen te bereiden of je gerechten warm te houden, als ze al bereid zijn.

Welke gasbarbecue uit de Weber Genesis II serie kies je?

Welke gasbarbecue je kiest uit de Weber Genesis II serie, hangt af van je situatie. Met hoeveel personen wil jij kunnen genieten van de barbecue? Van vijf tot zeven personen wordt de gasbarbecue met drie branders aangeraden, maar je hebt er vier van nodig bij een gezelschap van maximaal tien personen. Wil je ook voorbereid zijn op feestjes in de tuin? Ga dan voor de gasbarbecue van de Weber Genesis II serie met zes branders.

BAZAAR
Logo
Enable registration in settings - general